Biotēka

bio partika

Rāda objektus pēc birkām: Pārtika

augj bilde_Biona_715_px


Bioloģiska pārtika ir aktuāla izvēle! Mēs arvien vairāk apzināmies, ko ēdam. Ko dodam ēst saviem bērniem un pat kā našķojamies. Jebkuru ēdienu, gardumu var gatavot no bioloģiskām izejvielām un tieši to dara Biona!

raab galevn3


Kāpēc ir nepieciešams lietot olbaltumvielas?
Olbaltumvielas ir vienas no organisma aizsargšūnām, līdz ar to tās aizsargā mūsu organismu no infekcijām. Aminoskābju – olbaltumvielu galvenās sastāvdaļas - pamatuzdevums ir apgādāt organismu ar izejvielām, no kā veidojas un atjaunojas dažādas šūnas un audi, kā arī veikt kolagēna un elastīna sintēzi ādā. Olbaltumvielu sastāvā ir neaizstājamās aminoskābes, kuras ir jāuzņem ar uztura palīdzību, jo organisms pats tās neveido. Nepieciešamās olbaltumvielas var uzņemt viegli, lietojot gardos Raab kaņepju un ķirbju proteīnus.

augj bilde_arche_715_px


Gadsimtiem senas zināšanas par ēdiena pagatavošanas mākslu ļauj padarīt mūsu ikdienu arvien gardāku. Sakām paldies Arche par iespēju gatavot Austrumu virtuves ēdienu bioloģiskā kvalitātē!

Kā būtu ar sojas mērci, kas ir bez ĢMO? Arche bioloģiskās mērces ir brīvas no pesticīdiem un ir piesātinātas ar dabas garšu niansēm – Arche Bio Shoyu un Arche Bio Tamari mērces!

Raab new_banner

“Atkal zāli ēd?”, smejās apkārtējie par zaļajiem kokteiļiem un dzērieniem, kas manāmi caur skaisto pudelīti, ko nesāju līdzi ik dienu. Par gaišo kokteiļu miksiem laikam baidās izdomāt jokus...  Ik reizi, kad kāds pasmejās, piedāvāju viņam to nogaršot. Rezultāts ir viens – man prasa, kas tur ir iekšā, jo sagrib to pagatavot pats. Recepte ir pavisam viegla – es iegādājos Raab gatavos maisījumus smūtijiem un tos jaucu ar sulām vai iekļauju smūtiju miksos.

holle1

 

Dažkārt tiek pieņemts lēmums zīdaiņa uzturā lietot mākslīgo piena maisījumu, kas paredzēts lietošanai speciālā uztura ietvaros. Lēmumu par mākslīgo maisījumu lietošanu ir jāpieņem tikai saskaņā ar pediatra ieteikumu un atbilstoši Jūsu mazuļa individuālajām vajadzībām.

augj bilde_ehd_715_px


Labi iesauļojies, stalts, viegli iesirms vīrs, nesteidzīgi iet pa zaļajiem vīna laukiem līdz savai vīna ražotnei. Lorenso ir viens no trim brāļiem Delgado (Lorenso, Antonio un Karlosa Hosē), kas ir Bodegas vīna darītavas Explataciones Hermanos Delgado (E.H.D.) īpašnieki. Bioloģisko vīnu darītava atrodas pašā Lamančas reģiona sirdī, vienā no vecākajiem Spānijas vīna reģioniem.

augj bilde_cosmoveda_715_px

Rīta steigā Tu uzkod brokastīs to, kas pie rokas. Pusdienās iegādājies ēdienu no tā, kas kafejnīcā pieejams, bet ne vienmēr to, ko Tu patiesi vēlētos… kā pārtraukt šo ritējumu? Pagatavo ēst sev pats!
Jau 5 tūkstošus gadu atpakaļ cilvēki zināja, ka katrs esam individuāli - ik organisms ir īpašs, neatkārtojams, līdz ar to, tam ir jāpielāgo sava pārtika… to apliecina Ājurvēdas mācības par dzīvi harmonijā ar savu ķermeni.


Mana ikdienas garša ir… klasiska… garlaicīga… aizraujoša!
Garšas dažādība ir aizraujošas ikdienas pamats. Kā būtu, ja šāda būtu arī Tava citādā ikdiena? Veselīgāka un izdomas bagātāka! Turklāt tai nepieciešams tik maz: savai ikrīta kafijai, brokastu pārslām un augļu kokteiļiem pievieno Isola Bio augu dzērienus ar papildu vērtību.


Čipsi un ilgtspējīga attieksme? Holandes čipsu ražotājs Trafo ir par pārdomātām izvēlēm. Kartupeļus, kukurūzu un garšvielas audzē bioloģiskajās lauksaimniecībās, lai Tev šodien būtu iespēja ēst patiesi vērtīgus sāļos gardumus.

augj bilde_yakso_715_px


Visapkārt rīsu lauki un ļaužu pūļi... un burvīgi gards, eksotisks ēdiens. Izgaršo Yakso kokosriekstu eļļas garšu bagātību, gatavojot ēdienu ar Yakso! Yakso padara Āzijas ēdienu gatavošanu bioloģiski drošu. Kokosriekstu eļļa ir audzēta bioloģiski – bez ĢMO pārsteigumiem.

2 lapa no 4
You are here
RU
Facebook
Twitter
Bio.lv