Biotēka

Pusdienas un_Vakarias_sadaas_bilde

Pusdienas un Vakariņas
Un vēl nestāstiet, ka vegāniem nav ko darīt grila ballītēs. Un kā vēl ir! Glazēti grilēti dārzeņi, tofu, burgeri, kraukšķīgi panēti ziedkāposti, BBQ vegānā mērce.Recepte ņemta no - veganiskie-darza-svetki
Un vēl nestāstiet, ka vegāniem nav ko darīt grila ballītēs. Un kā vēl ir! Glazēti grilēti dārzeņi, tofu, burgeri, kraukšķīgi panēti ziedkāposti, BBQ vegānā mērce. Recepte ņemta no - veganiskie-darza-svetki
Un vēl nestāstiet, ka vegāniem nav ko darīt grila ballītēs. Un kā vēl ir! Glazēti grilēti dārzeņi, tofu, burgeri, kraukšķīgi panēti ziedkāposti, BBQ vegānā mērce. Recepte ņemta no - veganiskie-darza-svetki
Un, kad jūs pagaršosiet.. mm.. Biezzupas tradicionāli tiek gatavotas ar saldo krējumu. Tā vietā pievienoju “Nutiva” kokosriekstu mannu.  Un mazliet pikantumam ingvers. Visiem garšoja! Recepte ņemta no - kirbju-ingvera-biezzupa-ar-kokosriekstu-mannu
Kad gribas ko sātīgu, kraukšķīgu un elementāru. Vegāni un bezglutēna. Kraukšķīgie kvinojas plācenīši būs piemēroti jebkurai ēdienreizei – brokastīm, pusdienām un vakariņām. Kvinojas vietā vari plācenīšos izmēģināt arī novārītu amarantu…
Iedevu šo picu pagaršot pārliecinātam tradicionālās picas piekritējam. Ziniet, šī bezgrēka pica viņam garšoja un pat ļoti! Un zinu, ka garšos arī tev!Recepte ņemta no - bezgreka-pica-bez-miltiem
1 lapa no 7
You are here
RU
Facebook
Twitter
Eshop