Biotēka

Pusdienas un_Vakarias_sadaas_bilde

Pusdienas un Vakariņas
Bezglutēna pasta ir ļoti ātri pagatavojama, turklāt ar īsto mērci tā garšos pat labāk par tradicionālo kviešu pastu! Pagatavošana: 25 minūtes
Ideja ļoti veselīgai un austrumnieciskai maltītei, kas sniegs sātu un palīdzēs apēst vairāk dārzeņu! Sagatavošana: ~30 minūtes; Pagatavošana: ~ 55 minūtes
Turku zirņus pazīst ar dažādiem nosaukumiem – kā auna zirņus Latvijā, garbanzo pupas spāniski runājošajās zemēs, kabuli čana – Indijā, ceci Itālijā, chickpea – angliski runājošajās zemēs. Tie ir ļoti…
Polenta ir kukurūzas putraimi, no kuriem gatavotus ēdienus iecienījuši itāļi. Sagatavotu kā šajā receptē, to var ēst kā uzkodu ar pikantu mērci vai kartupeļu vietā ar tomātu – krējuma salātiem.Iedvesmas…
Kad prāts nenesas uz stundām ilgu kulinārijas mākslas darbu veidošanu, bet ēst tomēr gribas, pagatavojiet kus – kus. Tie ir no cieto šķirņu kviešiem gatavoti iedzelteni putraimi ar maigu garšu.…
Kvinoja, līdzīgi kā amarants un savvaļas rīsi, no botānikas viedokļa nav īstā labība, bet gan lapu dārzenis ar ēdamām sēklām.Seno acteku un inku kultūrās šīm sēklām bija milzīga nozīme –…
4 lapa no 7
You are here
RU
Facebook
Twitter
Bio.lv