Biotēka

Pusdienas un_Vakarias_sadaas_bilde

Pusdienas un Vakariņas
Veselīga versija majonēzei – lieliski sader ar svaigajiem salātiem un dārzeņiem. Pagatavošana: ~45 minūtes
Ideja ātrai un sātīgai maltītei! Sautējumu var ēst vienu pašu vai pievienot vārītu kvinoju vai rīsus. Pagatavošana: ~20 minūtes
Savvaļas rīsi nemaz nav rīsi, pat ne graudaugi – patiesībā tie ir Kanādā un ASV augošas ūdenszāles sēklas. Šos melnos garenos „graudus" ar vieglu dūmu piegaršu bieži gatavo, sajaucot kopā…
Tas ir mīts, ka suši pagatavošana ir sarežģīta un aizņem nesamērojami daudz laika – atliek vien izvēlēties pareizās sastāvdaļu proporcijas un soli pa solim sekot šīs receptes norādēm! Lai interesantāk…
7 lapa no 7
You are here
RU
Facebook
Twitter
Bio.lv