Biotēka

Saldie dieni_un_Nai_sadaas_bilde

Saldie ēdieni un našķi
Īsts Austrumu saldums, kuru Biotēkāri pagatavo ārkārtīgi bieži. Gandrīz kā nerakstīts likums, ka tas būs uz katra mūsu svētku galda. Izteiksmīgi salds un nav nepieciešamas daudz sastāvdaļas! Iespējams pagatavot arī…
Šis var būt saldais ēdiens, bet ir labs arī kā viegla maltīte – launags vai vakariņas. Ja pievienosiet safrānu, rīsi būs skaisti dzelteni un īpaši aromātiski – īsts baudījums!
Esat gatavi izaicinājumam? Nekādas gatavās piparkūku mīklas – viss tikai pašu rokām! Pagatavošana: 20 minūtes
Kerobs ir dabīgs kakao aizstājējs, ko iegūst no Vidusjūras zemēs augoša koka pākstīm. Šis koks ir ļoti izturīgs pret kaitēkļiem un slimībām, tāpēc tā audzēšanā praktiski neizmanto ķimikālijas. Atšķirībā no…
Lai kēkss kļūtu īpaši aromātisks, vislabāk to izcept kādu nedēļu pirms Ziemassvētkiem vai arī baudīt jebkurā brīdī gada drēgnajā sezonā, lai uzburtu svētku noskaņu!
Šajā našķī ir īsta enerģija! Un ja vēl pārkaisīti saldējumam..mm. Pagatavošana: 20 minūtes
4 lapa no 5
You are here
RU
Facebook
Twitter
Bio.lv