Biotēka

Rāda objektus pēc birkām: recepte

BioBlogs.lv _Receptes_darza_svetkiem__Tofu-darzenu_iesmins_ar_zemesriekstu_merci_715X300

Un vēl nestāstiet, ka vegāniem nav ko darīt grila ballītēs. Un kā vēl ir! Glazēti grilēti dārzeņi, tofu, burgeri, kraukšķīgi panēti ziedkāposti, BBQ vegānā mērce.
Recepte ņemta no - veganiskie-darza-svetki

BioBlogs.lv _Receptes_darza_svetkiem__Veganiska_BBQ_merce_715X300

Un vēl nestāstiet, ka vegāniem nav ko darīt grila ballītēs. Un kā vēl ir! Glazēti grilēti dārzeņi, tofu, burgeri, kraukšķīgi panēti ziedkāposti, BBQ vegānā mērce.

Recepte ņemta no - veganiskie-darza-svetki

BioBlogs.lv _Veganiska_Cezara_merce_715X300

Tradicionāli Cēzara mērci gatavo ar piena produktiem un zivīm, tomēr ir iespējams pagatavot šo pašu mērci arī bez laktozes un anšoviem! Tā ir ļoti krēmīga un burvīgi garšo pie kraukšķīgām Romiešu salātlapām.

Recepte ņemta no - merces-kuras-tev-noteikti-japrot-pagatavot

BioBlogs.lv _Bezgrka_pica_bez_miltiem_715X300

Iedevu šo picu pagaršot pārliecinātam tradicionālās picas piekritējam. Ziniet, šī bezgrēka pica viņam garšoja un pat ļoti! Un zinu, ka garšos arī tev!
Recepte ņemta no - bezgreka-pica-bez-miltiem

BioBlogs.lv -_Biotekra_dienkarte_vienai_dienai_715X300

Ieskats Biotekāra dienas ēdienkartē. Šādi ēdam ziemas periodā, kad svaigie zaļumi, ogas un augļi vēl nav pieejami. Visi ēdieni ir ļoti ātri un elementāri pagatavojami.

BioBlogs.lv -_Kokosriekstu_ipsu-godi_ogu_superfood_okolde_715X300

Kraukšķīga gaišā šokolāde ar superfood un bez piena produktiem!
Recepte ņemta no - kokosriekstu-cipsu-godzi-ogu-superfood-sokolade-bez-cukura

Sagatavošana: 20 minūtes + sacietēšanas laiks

BioBlogs.lv _Kokosriekstu_miltu_kksii_-_saldums_skaistumam_715X300

Esmu atklājusi fantastiskus bioloģiskos kokosriekstu miltus. Tie ir īpaši smalka maluma un ļoti garšīgi. Tos pievienoju pankūkām, mērcēm un pat biezzupām. Tomēr pats gardākais, ko esmu iecienījusi no tiem uzmeistarot –  kēksiņus skaistumam. Kādēļ skaistumam?

BioBlogs.lv -_kraukgie_kvinojas_plceni._Elementri_715X300

Kad gribas ko sātīgu, kraukšķīgu un elementāru. Vegāni un bezglutēna. Kraukšķīgie kvinojas plācenīši būs piemēroti jebkurai ēdienreizei – brokastīm, pusdienām un vakariņām. Kvinojas vietā vari plācenīšos izmēģināt arī novārītu amarantu vai prosu.

BioBlogs.lv -_irbja-ingvera_biezzupa_ar_kokosriekstu_mannu_715X300

Un, kad jūs pagaršosiet.. mm.. Biezzupas tradicionāli tiek gatavotas ar saldo krējumu. Tā vietā pievienoju “Nutiva” kokosriekstu mannu.  Un mazliet pikantumam ingvers. Visiem garšoja!

Recepte ņemta no - kirbju-ingvera-biezzupa-ar-kokosriekstu-mannu

BioBlogs.lv _Vegniskais_Parmesan_siers_pris_sekunds__tikai_3_sastvdaas_715X300

Sākšu ar to, ka jāsaka liels paldies Biotēkas pārdevējai Līgai par elementāro recepti! Tikai trīs sastāvdaļas un vegānais Parmesan siers gatavs pāris sekundēs. Lieliska piedeva salātiem, sacepumiem un biezzupām.

Recepte ņemta no - veganais-parmesan-siers-paris-sekundes-no-3-sastavdalam

2 lapa no 8
You are here
RU
Facebook
Twitter
Eshop