Biotēka

Rāda objektus pēc birkām: recepte

BioBlogs.lv _Vegnisks_bieu_kcias_715X300

Latvijas svētku noskaņās ir tapušas biešu kūciņas, kas lauž visus stereotipus par bietēm. Veselīgi. Bez glutēna. Bez piena produktiem. Vegānas.

Recepte ņemta no - veganas-biesu-kucinas

amaranta-drzeu panna_715X300

Latvijā amarants vairāk pazīstams kā dekoratīvs dārza augs, tā dēvētās „lapsas astes". Savukārt, Peru un citos Amerikas apvidos amaranti tiek audzēti arī kā labība (lai gan no botānikas viedokļa ir sēklas).

Bioblogs.lv -_no_bake_mandeu_un_dateu_nais_715X300

Šajās brīvdienās pamēģini mandeļu – dateļu #no-bake našķi. Bez glutēna, bez piena produktiem, bez miltiem, bez cukura. Tas perfekti piestāv skaistai rudens pastaigai.
Recepte ņemta no - bake-mandelu-un-datelu-naskis

Bioblogs.lv -_sautjums_ar_fermenttm_sojas_pupim_jeb_tempeh_715X300

Tempeh ir fermentētas sojas pupiņas. Ļoti sātīgas un satur daudz olbaltumvielu. Tempeh fermentācijas procesā veido arī B12 vitamīnu, par kura deficītu mēdz satraukties vegānā uztura piekritēji. Pēdējā laikā uztura zinātnieki īpaši uzsver fermentēto produktu nozīmi mūsu organismā. Tie satur labās baktērijas, kuras uzlabo zarnu trakta veselību.

Bioblogs.lv -_vegnisks_bezglutna_okoldes_kcias_715X300

Debešķīgas. Bez piena produktiem. Bez olām. Bez glutēna. Elementāri pagatavojamas. Garšos visiem. Tiešām!
Recepte ņemta no - veganas-bezglutena-sokolades-kucinas

Bioblogs.lv -_vieglais_ia_sklu_spka_pudi_715X300

Esmu meklējusi to perfekto, veselīgo brokastu formulu, kas sniegtu sāta sajūtu un enerģiju, tomēr neradītu smaguma sajūtu. Visi produkti, no kā tiek pagatavots šis pudiņš, ir ārkārtīgi vērtīgi, jo tiem piemīt dažādas superīpašības. Turklāt šie superprodukti garšo lieliski! Deserts brokastīs – kas var būt vēl labāk?!

Bioblogs.lv -_zemesriekstu_sviesta-okoldes-bannu_grozii_715X300

Ļoti krēmīgi, mutē kūstoši un ārkārtīgi viegli pagatavojami – izdosies ikvienam! Bez cukura, bez miltiem, bez glutēna, ēd arī vegāni. Visi šie vārdi raksturo bezgrēka zemesriekstu sviesta- šokolādes- banānu groziņus.
Recepte ņemta no - zemesriekstu-sviesta-sokolades-bananu-grozini

Biotkas draugu_recepte_-_bolpka_715X300"Šis saldēdiens gatavojas pats, gandrīz kā no sērijas „katliņ, vāries!" – Jūs nemīcāt mīklu, tikai saberat veidnē sastāvdaļas, un pēc laiciņa izņemat no cepeškrāsns gaisīgu un smaržīgu sacepumu," – šādu recepti mēs saņēmām no Nataļjas. Mēs šo sacepumu arī nogaršojām – mēli var norīt, cik garšīgs!

Biotkas draugu_recepte_-_lcu_burgeri_715X300

Mūsmājās iecienīti ļoti sātīgi un veselīgi veģetārie burgeri! Tie fantastiski garšo ar svaigajiem salātiem un arī ar maizes doniņām kā burgeri!

Pagatavošana: 40 minūtes

Biotkas draugu_recepte_-_okoldes_kka_715X300

"Kas tik viss nav izmēģināts, gatavojot šo kūku! Gatavajā masā var iemaisīt žāvētus augļus vai šokolādes gabaliņus vai vēl neizceptu pārkaisīt ar kokosriekstu skaidiņām. Gatavu var sagriezt uz pusēm un iekšpusi apsmērēt ar ievārījumu. Var kakao pielikt tikai pusei no mīklas un likt abas kārtām – taisīt "melnbalto" variantu. Kā glazūru var izmantot, piemēram, šokolādi vai glazūru, ko pagatavo no pudiņa pulvera, piena un cukura. Ir pat cepta mikroviļņos – nemaz nebija sliktāk kā cepeškrāsnī."

3 lapa no 8
You are here
RU
Facebook
Twitter
Eshop