Biotēka

Rāda objektus pēc birkām: recepte

Bioblogs.lv -_vegnisks_bezglutna_okoldes_kcias_715X300

Debešķīgas. Bez piena produktiem. Bez olām. Bez glutēna. Elementāri pagatavojamas. Garšos visiem. Tiešām!
Recepte ņemta no - veganas-bezglutena-sokolades-kucinas

Bioblogs.lv -_vieglais_ia_sklu_spka_pudi_715X300

Esmu meklējusi to perfekto, veselīgo brokastu formulu, kas sniegtu sāta sajūtu un enerģiju, tomēr neradītu smaguma sajūtu. Visi produkti, no kā tiek pagatavots šis pudiņš, ir ārkārtīgi vērtīgi, jo tiem piemīt dažādas superīpašības. Turklāt šie superprodukti garšo lieliski! Deserts brokastīs – kas var būt vēl labāk?!

Bioblogs.lv -_zemesriekstu_sviesta-okoldes-bannu_grozii_715X300

Ļoti krēmīgi, mutē kūstoši un ārkārtīgi viegli pagatavojami – izdosies ikvienam! Bez cukura, bez miltiem, bez glutēna, ēd arī vegāni. Visi šie vārdi raksturo bezgrēka zemesriekstu sviesta- šokolādes- banānu groziņus.
Recepte ņemta no - zemesriekstu-sviesta-sokolades-bananu-grozini

Biotkas draugu_recepte_-_bolpka_715X300"Šis saldēdiens gatavojas pats, gandrīz kā no sērijas „katliņ, vāries!" – Jūs nemīcāt mīklu, tikai saberat veidnē sastāvdaļas, un pēc laiciņa izņemat no cepeškrāsns gaisīgu un smaržīgu sacepumu," – šādu recepti mēs saņēmām no Nataļjas. Mēs šo sacepumu arī nogaršojām – mēli var norīt, cik garšīgs!

Biotkas draugu_recepte_-_lcu_burgeri_715X300

Mūsmājās iecienīti ļoti sātīgi un veselīgi veģetārie burgeri! Tie fantastiski garšo ar svaigajiem salātiem un arī ar maizes doniņām kā burgeri!

Pagatavošana: 40 minūtes

Biotkas draugu_recepte_-_okoldes_kka_715X300

"Kas tik viss nav izmēģināts, gatavojot šo kūku! Gatavajā masā var iemaisīt žāvētus augļus vai šokolādes gabaliņus vai vēl neizceptu pārkaisīt ar kokosriekstu skaidiņām. Gatavu var sagriezt uz pusēm un iekšpusi apsmērēt ar ievārījumu. Var kakao pielikt tikai pusei no mīklas un likt abas kārtām – taisīt "melnbalto" variantu. Kā glazūru var izmantot, piemēram, šokolādi vai glazūru, ko pagatavo no pudiņa pulvera, piena un cukura. Ir pat cepta mikroviļņos – nemaz nebija sliktāk kā cepeškrāsnī."

Biotkas draugu_recepte__tomtu_un_avokado_rsi_715X300

Evas ieteiktais ēdiens ir, kā mums šķiet, īsta veģetārās pavārmākslas pērle – gards, sātīgs, vienkārši pagatavojams pat pilnīgam iesācējam, un tajā pašā laikā – pietiekami izsmalcināts pat izlepušākajam gardēdim. Izbaudiet!

Pagatavošana: 50 minūtes

Biotkas draugu_recepte__zemesriekstu_mrce_715X300

"Ar zemesriekstu sviestu iepazinos tikai šogad, – raksta Olga V. – "un sapratu, kāpēc amerikāņi to tik nenormāli ēd. Manīju zemesriekstu sviestu arī Biotēkā – nevarēju nepadalīties ar šo recepti. Uzskats, ka "Peanut Butter" var ēst, tikai uzziestu uz maizes un ar ievārījumu, ir galīgi aplams. Esmu to izmēģinājusi uz maizes arī ar banāniem, tomātiem, majonēzi un pat ar marinētiem gurķīšiem!"

k pagatavot_savu_bezglutna_miltu_maisjumu_un_uzcept_baltmaizi_715X300

Cilvēkiem, kas nevar uzturā lietot kviešus un lipekli saturošus produktus, piemērotu maizīti veikalā atrast grūti. Tāpēc dalamies ar ieteikumu, kā bezglutēna maizi pagatavot mājās pašiem.

Pagatavošana: 50 minūtes

kvinoja ar_tofu_gabaliiem_715X300

Šis unikālais pārītis ir īsta augu olbaltumvielu „bumba", turklāt satur visas neaizstājamās aminoskābes. Ēdiet uz veselību!

Pagatavošana: 20 minūtes

3 lapa no 8
You are here
RU
Facebook
Twitter
Eshop