Biotēka

Rāda objektus pēc birkām: recepte

Biotkas draugu_recepte__tomtu_un_avokado_rsi_715X300

Evas ieteiktais ēdiens ir, kā mums šķiet, īsta veģetārās pavārmākslas pērle – gards, sātīgs, vienkārši pagatavojams pat pilnīgam iesācējam, un tajā pašā laikā – pietiekami izsmalcināts pat izlepušākajam gardēdim. Izbaudiet!

Pagatavošana: 50 minūtes

Biotkas draugu_recepte__zemesriekstu_mrce_715X300

"Ar zemesriekstu sviestu iepazinos tikai šogad, – raksta Olga V. – "un sapratu, kāpēc amerikāņi to tik nenormāli ēd. Manīju zemesriekstu sviestu arī Biotēkā – nevarēju nepadalīties ar šo recepti. Uzskats, ka "Peanut Butter" var ēst, tikai uzziestu uz maizes un ar ievārījumu, ir galīgi aplams. Esmu to izmēģinājusi uz maizes arī ar banāniem, tomātiem, majonēzi un pat ar marinētiem gurķīšiem!"

k pagatavot_savu_bezglutna_miltu_maisjumu_un_uzcept_baltmaizi_715X300

Cilvēkiem, kas nevar uzturā lietot kviešus un lipekli saturošus produktus, piemērotu maizīti veikalā atrast grūti. Tāpēc dalamies ar ieteikumu, kā bezglutēna maizi pagatavot mājās pašiem.

Pagatavošana: 50 minūtes

kvinoja ar_tofu_gabaliiem_715X300

Šis unikālais pārītis ir īsta augu olbaltumvielu „bumba", turklāt satur visas neaizstājamās aminoskābes. Ēdiet uz veselību!

Pagatavošana: 20 minūtes

amaranta putra_ar_ogm_715X300

Amarants dēļ savas uzturvērtības tiek atzīts par superfood! Kā, lai garšīgi to pagatavo?

Pagatavošana: 25 minūtes

Biotkas draugu_recepte__bannu_kksii_715X300

"Vispār reti rosos virtuvē, bet šī recepte man sanāk diezgan labi,"- saka Maikls. "Man vislabāk garšo mīkla – tā kā tajā nav olu, var droši ēst arī neceptu ".

Pagatavošana: 40 minūtes

Biotkas draugu_recepte__bezglutna_vegnisks_vafeles_715X300

Dace iesaka šīs vafelītes baudīt kopā ar zemenēm un augu putukrējumu patīkamā sabiedrībā. No receptē norādīto sastāvdaļu daudzuma sanāk apmēram 10 vafeles – tik sātīgas, ka pieēsties varot jau no trim.

Pagatavošana: 30 minūtes

Biotkas draugu_recepte__saldais_rsu_birjn_715X300

Birjānī jeb biryani ir tradicionāls ēdiens, kas cēlies no Indijas. To var pagatavot dažādi – gan sāļā, gan saldā versijā. Tas ir ļoti gards, aromātisks un veselīgs! Pikantās garšvielas šo ēdienu padara pavisam neparastu!

Pagatavošana: ~1 stunda

Biotkas draugu_recepte__sojas_aliks_715X300

Kad briest kāds tusiņš draugu lokā ar Ilgvara piedalīšanos, pirmais jautājums, ko visi uzdod, ir nevis – kur un kad?, bet – vai Ilgvars pagatavos savu slaveno sojas šašliku? Un, lai cik lielu bļodu "šašlika" viņš neatnestu, tas tiek zibenīgi apēsts pirmajās 15 minūtēs. Lūk, recepte, cienājieties Jūs arī:

Biotkas draugu_recepte__vtu_aprikou_drumstalmaize_715X300

"Šajā receptē pedantiski jāievēro dotie produktu daudzumi", – iesaka Olga Ļ., "taču miltus varbūt vajadzēs mazliet, mazliet vairāk."

Pagatavošana: 40 minūtes

4 lapa no 8
You are here
RU
Facebook
Twitter
Eshop